recenze

T 32k

T 32k

Necelých 35 kB tvořících zábavnou pařbu se zdá dnes v době DVDčkových her téměř jako science fiction, ale věřte, že i do takto malé velikosti se dá narvat povedený herní kousek. Akční střílečka s robotem v hlavní roli, který musí zlikvidovat řadu nepřátel a projít až na konec herního světa - to je hra, která vás vtáhne a nepustí.
Víte, doby osmibitových počítačů, konzolí a herních zařízení už jsou bohužel (nejen pro mě a řadu nostalgiků a milovníků arkádových her) pryč. Tenkrát hry nezabíraly 3 GB a přesto tyto gamesky byly oblíbené, protože byly často zábavnější než to, co nám dnes předkládají herní vývojáři, distributoři a další subjekty zúčastněné v herním průmyslu.

Gameska T32k MMX++ jde cestou her staré školy, kdy do pár kilobajtů vývojáři vtiskli a vryli vše potřebné a ještě udělali hru zábavnou, návykovou a často i slušně provedenou. T32k MMX++ nebo-li Turrican MS2000 MMX++ vychází z původní hry Turiccan a vznikl jako produkt vývojářské soutěže Game Competition Mekka Symposium v roce 2000. Jedná se o akční arkádovou střílečku ve stylu gamesek Ruff 'n' Tumble, Super Contra či Alcatraz, kterých bylo v osmdesátých letech a na začátku let devadesátých let nespočet. V T32k MMX++ budete ovládat robota, který musí projít všemi nástrahami, sbírat všude možné poházené bonusy a hlavně uhýbat nebezpečí v podobě různých cyber-nepřátel, kteří mu usilují o život. Zároveň je může likvidovat i svými zbraněmi. Že vám to něco připomíná? Jistě, takových her už tu byla spousta, ale v posledních letech téměř vymizely a tak je dobře si na ně zavzpomínat. Třeba vám k tomu poslouží právě T32k MMX++ s pěknou pixelovatou grafikou, příjemnou hudbou a „oldskůl“ zvuky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

TAZZI | 10.04.08 v 20:39

Jó AMIGA, to byly pařby.Interní grafika a zvukovka, žádný pevný disk, spouštění z diskety a 1MB RAM pánové !
....ááá jedem :-)


galerie

T 32k T 32k T 32k T 32k

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce