recenze

Super Sternkampfer Assault

Super Sternkampfer Assault

Hledáte čistou vesmírnou adrenalinovou pařbu? Máte rádi vesmírné střílečky? Ale zároveň vás již jejich stereotypnost omrzela? Pak je SSKA právě hrou pro vás! Krystalická vesmírná akce!
Vesmírné střílečky, se kterými se v posledním období roztrhl pytel, jsou sice stále oblíbeny u herních příznivců, ale zároveň nutno uznat, že již nemají mnoho nové iniciativy. Ano, co taky nového vylepšovat na hře, která je již za léta dotáhnuta až skoro do "vývojářské slepé uličky"? A přece se něco našlo! Společnost Digipen dokázala, že i na starém oklepaném žánru je zase co vylepšovat.

SSKA se zpočátku opravdu jeví jako standardní vesmírná střílečka, ale zdání klame. Po otevření hry vás uvítá menu s hezkým hudebním pozadím (jakási směska rocku a jungle;). Hned po startu nafasujete loď a hurá hubit emzáky! Zbraní je celá škála, upgrady vašich zbraní padají přímo z nepřátel, takže se nezdržujete výbavou vaší lodi např. v out-game obchodě.

Pokud je řeč o nepřátelích, užijete si sice pouze pár druhů nepřátelských lodí, ale jejich hustota na obrazovce je více než....hustá. Hlavní síla nepřátel se skrývá v síle hlavních bossů, kterých je také dost. Nyní se dostáváme k jádru věci. Proč je SSKA odlišná od ostatních: Vaše herní obrazovka (HUD) se každou chvílí přehazuje do jiného rozměru! Tudíž vaše herní působiště není pouze v "nudném" 2D pohledu shora, či ze strany plochy, ale chvílemi se hra přepíná i do 3D! Čímž samozřejmě získává úplně nový rozměr.

Přeji příjemnou jízdu a mnoho zářezů na kniplu!:)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Super Sternkampfer Assault Super Sternkampfer Assault Super Sternkampfer Assault Super Sternkampfer Assault

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce