recenze

Super Space Rogues

Super Space Rogues

Prozkoumejme úchvatný svět tajemného vesmíru plný zcela neprobádaných oblastí. Nasedněme do kokpitu vesmírné lodi a nechme se unášet nekonečným svitem hvězd. Jakmile jednou vstoupíme do neprobádané sféry, nebudeme schopni se vymanit z dokonalé harmonie vesmíru.
Dostáváme velmi důležitý úkol, musíme totiž zbavit vesmír všeho neřádu. A tak tedy vklouzneme do svého plavidla a vrháme se střemhlav veškerému nebezpečí. Naštěstí je naše loď opatřena vesmírnou navigací, kdy snadno rozeznáme blížící se nepřátelské stíhačky stejně dobře jako mateřskou stanici.

Na domovské planetě si můžeme nechat opravit poškozenou loď a také načerpat tolik potřebné zdraví. Sice kolem lodi probíhá ochranný štít, ovšem ten také není všemocný a mnoho útočníků či asteroidů se přes ně dostane.

V průběhu lítých bitev bychom měli bedlivě sledovat čáru zdraví a stupeň poškození vesmírné lodi, jež se zobrazuje v podobě červené čáry umístěné v dolní polovině obrazovky.

Jakmile spadne některá z nich na nulu, misi jsme bohužel nezvládli a vítězí temná strana síly. Nervydrásající atmosféru podtrhuje napínavá hudba, do které se jistě okamžitě zaposloucháme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Super Space Rogues Super Space Rogues Super Space Rogues Super Space Rogues