recenze

Super Smash Lander Suicide Party, Bro?

Super Smash Lander Suicide Party, Bro?

Když je šílený nápad, hra samotná může být opravdu extra třída. Pod velmi dlouhým názvem se skrývají mimozemšťané, přistání na Zemi, ničení budov, smrt racků a výborné hlášky. Ano, tato hra je prostě jiná.
K ovládání vám zde stačí mezerník a poté i myš, ale ne přímo v průběhu hry. Celé dění je rozděleno na tři fáze (potažmo 4). První je cesta vesmírem až k naší planetě, můžete sbírat meteory, mráčky, družíce, apod. pro body. Dalším krokem je fáze klesání vzduchem. Problém je v podobě přehřátí a později raket. Pokud nechcete, aby vám raketka nevybuchla, musíte ji chladit racčí krví nebo, v krajním případě, vyhozením jednoho člena posádky. No a třetí náplní je ničení budov, lesů, zvířat. Vše pro body, které po pár hláškách jednoho jednookého doktora můžete investovat do různých vylepšení. Tahle hra je velmi nestandardní, ale hrozně chytlavá. Opravdu jsem si náplň a vtip užil, akorát právě druhá část je zatraceně obtížná, a to hlavně ze začátku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Super Smash Lander Suicide Party, Bro? Super Smash Lander Suicide Party, Bro? Super Smash Lander Suicide Party, Bro? Super Smash Lander Suicide Party, Bro? Super Smash Lander Suicide Party, Bro? Super Smash Lander Suicide Party, Bro? Super Smash Lander Suicide Party, Bro? Super Smash Lander Suicide Party, Bro?

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce