recenze

Super Sheep Dash

Super Sheep Dash

Chtěli jste někdy vlastnit ovčí farmu? Tak teď máte možnost. Ale pozor. Na takové fádní úkony jako je stříhání a sbírání ovčí vlny hezky rychle zapomeňte. V této hře se klade důraz především na zábavu a extravagantní metody, kterými se o své miláčky budete starat.
Můžete být buďto hodnými a laskavými farmáři, nebo jim dáte pěkně zabrat.

Na samém počátku si zvolíte místo, kde se do svého chovu pustíte. Pak si pořídíte pěkné stádečko o velkém počtu členů a zábava začíná. Na obrazovce dole máte poměrně rozsáhlou škálu různých akcí, jež mají bezprostřední vliv na dění v ohradě. Své zvířecí svěřence můžete krmit třeba mrkví anebo virem, jenž z nich udělá ovčí zombii. Jejich nadměrný počet lze velmi rychle snížit mimozemšťany a kosmickou lodí, nebo smrtícím laserem. Ani živelné pohromy zde nejsou opomíjeny. Prostě cokoli co na ovečky aplikujete lze potlačit něčím jiným mnohdy ještě horším, takže k vytvoření totálního chaosu vede relativně krátká cesta. Nic není limitováno cenou, a tak si smíte dopřát všeho dosyta.

Hráči, kteří touží po nějakém budování farmy budou asi zklamáni. Tato hra je určena především k oddechu a chce hlavně pobavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

BUGGY | 10.07.07 v 17:19

JE TO DOBRE

BUGGY | 10.07.07 v 17:18

JE TO DOBRE

mrtim | 10.07.07 v 14:44

no ujde


galerie

Super Sheep Dash Super Sheep Dash Super Sheep Dash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce