recenze

Super Nova

Super Nova

Spojí-li se grafické cítění s klasickým herním konceptem, pak může vzniknout půvabná hra. Super Nova sice není vylepšenou pokračovatelkou naší komerční televize, nicméně jakožto chytrá, nápaditá a hratelná to střílečka zcela jistě v pařanském podhoubí obstojí.
Tihle Finové či seveřané obecně mají kreativitu v genech. Není sice tak hravá až poetická jako například u japonců, v každém případě je na evropské poměry nadprůměrná.

Co říci o střílečce? Raketa letí, letí, střílí, střílí, jeden ufoun padá rozstřelen, druhý ufoun padá rozstřelen a tak - v lepším případě - pořád dokola. Nudné, že? A což to trochu ozvláštnit? Třeba jiným pohledem, jiným zobrazením, jiným stylem. A jsme u meritu věci. Super Nova je pseudo-3D smažba, která zaujme originálním konceptem a zároveň ponechává hutnou hratelnost na vysoké úrovni. Grafika je jednoduchá a přitom přesně padnoucí jako šaty od dobrého krejčíře (ehm, nevymřeli už tito živnostníci díky asijské textilní konkurenci?)

Stříleček tu bylo, jsou a budou milióny. Dobrých stříleček tu bylo, jsou a budou tisíce. Ovšem dobrých a originálních stříleček je jen pár set. Proto neváhejme, vypněme Novu a zapněme Super Novu!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Super Nova Super Nova Super Nova Super Nova Super Nova