recenze

Super Mario Boxing

Super Mario Boxing

Jak jinak! Postavička Maria je natolik profláklá, že kdekdo se snaží „remakovat“ jako divý. I dnešní kousek Super Mario Boxing je tedy v rámci zaběhnutého klišé pouze s tím rozdílem, že nehopsáme, nýbrž bojujeme s ostatními postavami. Chvíli je to zábavné, ale pak?
Super Mario po tisící prvé! A aby to nebylo tak jednotvárné, zkusíme z něj pro dnešek udělat bojovku. A koho že to budeme dnes mlátit? No přece ostatní členy velké Mariovy rodiny! (No to je mi tedy familie, když se mezi sebou perou!)

Grafika klasická, hra inovovaná. Toto souvětí lze považovat za globální charakteristiku dnešního Maria. Byl jsem od počátku zvědav, jakým že způsobem to bude velký Mario s ostatními bojovat a byl jsem trochu zklamán. Neočekával jsem sice žádná komba a la Mortal Kombat, ale triviální hupsnutí na hlavu soupeře je přece jen z mého pohledu trochu málo, nemyslíte? V každém případě si zabojujeme s většinou známých postaviček (i Sonica jsem zahlédl…), takže o trochu zábavy bude přece jen postaráno.

Asi nemá cenu rozebírat něco, co vlastně k rozebrání ani není. Hra je to průměrná, nicméně těží z velkého Mariova jména, takže i přes její trivialitu očekávám ve freeware komunitě nadprůměrnou stahovanost. Osobně si však myslím, že existují lepší, originálnější a hlavně mnohem propracovanější variace na téma Mario a spol.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Marian | 14.07.06 v 11:28

Stačí kliknout na Hledající mašinu (vlevo v menu), zadat slovo "Mario" a vyjede ti kupa her s touto tématikou, takže můžeš stahovat a hrát do aleluja :-)

marie praženková | 05.06.06 v 17:50

chci jednu hru super mario

Asmodeus | 25.05.06 v 19:44

jak to stahnu


galerie

Super Mario Boxing Super Mario Boxing Super Mario Boxing Super Mario Boxing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce