recenze

Super Fighter

Super Fighter

Že už jste dlouho nehráli nějakou pořádnou mlátičku ve stylu Mortal Kombat nebo Street Fighter? Tak to se ani nelze divit, ono jich v současné době příliš nevzniká. Dnes vám ale mám tu čest představit remake jedné z méně známých, ale povedených mlátiček začátku devadesátých let. Jmenuje se Super Fighter a s osmi různými bojovníky si to můžete navzájem solidně rozdat, až bude krev po obrazovce stříkat...
Patřím k těm, kteří zažili pojízdné maringotky plné videoherních automatů, které občasně stávaly na poutích, kulturních akcích, sídlištích a na všemožných volných privátních prostranstvích. Zde bylo možno za mírný poplatek hrát všemožné - především sportovní a akční gamesy. Mezi ty nejoblíbenější patřily hry přezdívané mlátičky či bojovky. Možná si také vzpomenete - Mortal Kombat, Street Fighter a mnohé další.

S gamesou, kterou vám tu nyní přinášíme, si můžeme zavzpomínat na ty staré zašlé časy. Tato hra se jmenuje Super Fighter a jde o americký remake stejnojmenné asijské hry z roku 1993, kde si budete moci vybít dostatečně svojí agresivitu na svém protivníkovi, který má ovšem stejný záměr s vámi. Tak schválně - kdo z koho?

Super Fighter vám nabídne k výběru několik herních módů, osm bojovníků a jsou tu i další tři skrytí. Každý bojovník nabízí celou škálu chvatů a to dohromady znamená hodně zábavy. To celé velmi slušně provedeno, v 16 bitové grafice s možnostmi nastavení ovládání, rozlišení a dalších detailů. Ale nebudu vás unavovat zbytečným povídáním, tohle se musí hlavně vidět a zahrát. Takže DOWNLOAD!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Goldenpig

Goldenpig | 28.06.15 v 22:58

Tohle znám ještě na videohrách :)

NADĚJE

NADĚJE | 15.02.15 v 08:51

Lepší než pouliční rozbroje, jsou tyto herní souboje :)


galerie

Super Fighter Super Fighter Super Fighter Super Fighter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce