recenze

Sui & Cide

Sui & Cide

Nejlepší přítel se utápí v depce a je potřeba ho nakopnout, a to doslova. Dokážete správně a včas reagovat na četné překážky a provést depresí zhrzeného kamaráda v celku? Ponurá 2D „hit and run“ arkáda.
V této hře se ocitáte v parádně depresivním a ponurém světě, ve kterém nejdříve skáčete sami, ale brzy budete mít úkol zachránit vašeho přítele. Tento emo klučina zkrátka a jednoduše jde, nic ho nezajímá, žádná propast, ostny, kyselina nebo smrtící dým ho nezajímá. A tak je to na vás, aby semu nic nestalo a došel na konec levelu. Současně dáváte pozor i na sebe.
Vašeho kamaráda jménem Sui můžete buď zastavit, nebo ho praštit, čímž přeletí nebezpečnou oblast. Překážky jsou situované tak, že budete muset čekat, skákat a skoky přesně časovat a používat i odrazy. Na nějaké extra logické prvky jsem nenarazil, takže spíše se opravdu jedná jen o správné načasování a přesné provedení než hledání cesty vpřed.

Kouzlo titulu je dáno celkovou atmosférou, která je do značné míry děsivá a tísnivá. Super, k tomu nemám výtky. Grafické zpracování výborné, technická stránka ovšem lehce pokulhává. Stalo se mi totiž, že se někdy zasekla loading obrazovka a já musel hru vypnout a zapnout znova. Pak už to jelo. Bug? Nevím a jen varuji. Každopádně herní zážitek jsem si odnesl.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Sui & Cide Sui & Cide Sui & Cide Sui & Cide