recenze

SüperCan

SüperCan

Co bych to nepřiznal, jsem povrchní člověk. Když před sebou mám hru s takto luxusní grafikou, ve které nechybí pořádná porce akce, mlácení, hopsání, a dokonce ani Spider-Man, tak mi skoro přestalo vadit, že je hra v turečtině a nerozumím ani slovo….
Pokud jde o příběh, tak přece jen něco málo pochytíte. Mám dojem, že jde ve zkratce o to, že musíte uchránit svět před invazí zlých robotů. Vzhledem k neznalosti jazyka bude třeba si každou nabídku tak nějak proklikat a zjistit, co se v nich nachází. První řádek na úvodní obrazovce znamená novou hru a druhý řádek na následující obrazovce vám nahraje uloženou pozici. Hra se ukládá sama na určitých místech.

No a ti roboti, kteří již na naší planetě jsou, musíte vyhladit s mečem v ruce. A tak si to štrádujete nádherně vypadajícími úrovněmi ve 3D, sbíráte body a jakousi energii vaším „vysavačem“ a bojujete s roboty, kteří se tu a tam v hojnějším počtu objeví.

Systém boje obnáší bušení do dvou kláves (D, S), přičemž kombinace oněch tlačítek vytváří speciální komba, na něž se spotřebovává energie, kterou jste před chvílí vysáli. Ze zničených robůtků pak opět získáváte kov, který hlavní hrdina třídí (takže hře nechybí ani ekologické poslání…).
Boje se bohužel po čase stávají lehce stereotypní, ale naštěstí se tato akční sekce střídá s hopsačkovými aktivitami, které, nepochybně kvůli neznalosti jazyka, dostávají někdy navíc i trochu logický rozměr :-).

Protože byste asi nezvládli zachránit celý svět sami, potkáváte různé superhrdiny v krátkých filmečcích, což je další osvěžující prvek. No, jen škoda toho jazyka a již zmíněných fádnějších soubojů.
Poznámka na závěr. Hra sice před spuštěním vyžaduje registraci e-mailu, ale stačí pole nechat prázdná a odklepnout.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.09.16 v 18:12

ty jo tak to musím vyzkoušet


galerie

SüperCan SüperCan SüperCan SüperCan SüperCan