recenze

Subterranean Stryker

Subterranean Stryker

Létat s raketkou může být velmi jednoduché, někdy je to ale prakticky nadlidský úkol. Náročnost dnešní gamesky stoupá kamsi ke hvězdám. Zachránit planetu se tak stane úkolem jen pro ty nejlepší hráče. Troufnete si?
Opravdovým herním pamětníkům se při spuštění Subterranean Stryke od Paula Jenkinsona vybaví originální titul z roku 1985 se stejným názvem. Je to jen další doklad, že remaky jsou v posledních letech opravdu populární.

V samotné hře je vám do rukou vržena malá raketka, se kterou máte zachránit celý svět napadnutý alieny. Stačí v rozmanitých jeskyních posbírat všechny zajatce a zničit mocný krystal. Jak už to tak bývá, cesta není žádný med. Proplétat se s maličkým strojem přes všechny překážky, přičemž jakýkoli dotyk s hranicí jeskyně může být smrtelný, už samo o sobě není jednoduché. A ještě k tomu ti zpropadení emzáci! Létají prakticky všude a nenechají vás vydechnout. Při procházení levelů je tedy nutná maximální koncentrace, jakékoli rozptýlení by se mohlo zle nevyplatit.

Odměnou za výdrž a pevné nervy je vcelku solidní zábava. Levely jsou propracované se spoustou nápadů a vychytávek. Škoda jen, že zvuková stránka není výraznější. Subterranean Stryker potěší hlavně hardcore hráče, kteří si mohou zapsat do deníčku další výzvu. Nervově slabší či méně šikovní jedinci pravděpodobně vzdají po několika pokusech dostat se skrz první kola.

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Subterranean Stryker Subterranean Stryker Subterranean Stryker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce