recenze

Submariner

Submariner

Jaké to asi může být, mít vlastní loď a řídit ji v litém oceánském boji? Dokažte, že to zvládnete. V dnešní gamesce se stanete kapitánem bojového křižníku, který se dostane do střetu s velkým množstvím ponorek. Zvítězíte?
Právě zuří lité boje na moři. Jako osamělý kapitán čelíte obrovské přesile ponorek, jež na vás neustále střílí. K dispozici máte jen několik bomb. Tak takový je v krátkosti princip této gamesky. Další podobný titul nalezneme v našem rozsáhlém archivu. Je však hůře zpracovaný a má slabší hratelnost. Jedná se o The Wolfpack 2. Pojďme ale již k dnešní hře.

Jak již bylo řečeno, ovládáte zaoceánský křižník. V moři pod vámi se v několika různých hloubkách pohybují ponorky, které střílí na hladinu. Jejich ránám se musíte vyhýbat. Můžete také samozřejmě útočit a palbu opětovat bombami. Ty jsou však k dispozici pouze po dvou. Za každé sestřelení jste odměňováni v závislosti na hloubce, v níž se nachází zlikvidovaná ponorka. Specialitou jsou různé ryby, které přinesou slušný bonus. Submariner obsahuje hned tři různé obtížnosti. V té nejtěžší se dovedou dobře orientovat jen ti nejlepší hráči. Nechybí ani tabulka nejlepších výkonů, kterou určitě plně zaplníte.

Příjemná je také grafika, na niž se opravdu pěkně kouká. Pozadí se liší podle obtížnosti. Zvuky a hudba jsou průměrné, ke hře se ale hodí. Submariner je tedy určitě gameska stojící za stáhnutí. Nabízí slušnou porci zábavy, delší pařby ale nečekejte. Tak vyplouváme, kapitáne!

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

77 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Robin | 22.12.05 v 18:22

Slabá hra, málo možností velmi strohé


galerie

Submariner Submariner Submariner Submariner