recenze

Sub-Zero Condition 2: Power in numbers

Sub-Zero Condition 2: Power in numbers

Opět máme možnost nahlédnout do Jasonova života. Ten není nikterak růžový. Vlastně je velmi ponurý, temný a plný nebezpečí. Otázek je příliš mnoho, ale odpovědi na ně jsou blízko. To Jason ví, a tak se vydává na cestu, pěkně krvavou cestu.
Byla by myslím škoda, vyjevit celý příběh, proto bude lepší se podívat hned na samotnou hru.

Ovládáte chlapíka jménem Jason a můžete si být jisti, že zůstat naživu znamená být pořád ve střehu a mít neustále nějaké náboje ve zbrani. Probíjení skrz jednotlivé úrovně vám budou komplikovat četné zástupy „zombíků“ a elitních bojových vojáků. Rozptýlit jejich končetiny do okolí a zbarvit jejich krví okolí do červena vám umožní řádka zbraní. Obušek, motorová pila a střelné zbraně jsou dostačujícími nástroji. V rukou se vám ocitne ale i třeba hasící přístroj (na hašení ohně samozřejmě) nebo řidítka sněžného skútru. Bojovat s nepřáteli můžete přímo či za použití dlouhého jazyka. V určitých fázích hry se změníte v jakéhosi mutanta chameleóna a svým jazykem můžete polechtat životně důležité orgány protivníků. Vaše díky za náboje a zbraně, které seberete z jejich mrtvolek, už neuslyší a s jednou rukou na směrových šipkách a druhou na tlačítkách myši jdete vesele dále.

Hra je navíc doprovázena skvělou hudbou, jež přesně vystihuje aktuální atmosféru. Místy je zde možná trochu temnější prostředí, které nakrátko zmate, přesto se jedná o povedený a zábavný titul.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Sub-Zero Condition 2: Power in numbers Sub-Zero Condition 2: Power in numbers Sub-Zero Condition 2: Power in numbers Sub-Zero Condition 2: Power in numbers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce