recenze

Sub Hunter 2004

Sub Hunter 2004

Zajímavá snadno se ovládající akcička, která nemá až zas tak jednoduchou obtížnost. Možnost výběru několika skladeb při hře jistě potěší, ale hlavní kouzlo je trochu jinde.
Sub Hunter 2004 si jasně názvem bere příklad z mnohonásobně lepší hry Sub Hunter 4. Mně osobně autoři kopírováním hodně odrazují. Zvláště je to škoda u této akce, protože si myslím, že s dalšími verzemi půjde o slušnou gamesku! Již nyní jsem se vcelku bavil.

Ovládáte lodičku, která se pohupuje nad hladinou. Pod vámi v hlubokém oceánu se střídají rychlé i pomalé ponorky, některé po vás střílí. Druh střelby se liší, jednou to schytáte laserem, někdy po vás jdou naváděné rakety. Váš úkol je jasný! Hlubinnou minou zničit co nejvíce železných potvor! Pěkné je, že po několika misích narazíte na podvodní města s generátorem štítů, raketovými základnami atp.. i samotných nepřátelských ponorek je více než dost. První levely jsou vcelku nudné, ale kolem třetího se vše řádně rozjede a vy si budete jen užívat akce. Pokud přesně nevíte, co která stavba umí, či jakou má funkci, můžete si projet zdařilý help.

Výtečný nápad! Ve vaší lodi je nainstalován jukebox, takže střílení nemusíte poslouchat dokola jedinou skladbu, ale přepínáte si mezi 8mi tracky! Většinou jde o disko melodie, ale alespoň si nemusíte držet hlavu po stále se opakujících tónech jako u jiných her. Co se týče grafiky, bohužel zde to autoři nedotáhli. Design úrovní je stále stejný a malované obrázky se mi moc nelíbí. Stále věřím tomu, že kdyby se udělala pěkná renderovaná grafika a lehce se všechno vyladilo, byla by to skvělá hříčka!...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jag | 12.08.04 v 12:45

Rad oznamuji, ze zacal vyvin noveho dilu hry Sub Hunter 2004... Ponese na zev "Sub Hunter: The World of Sea" a pokud se vse povede, bude o co stat. Snazim se poucit z predchozího dilu a snad to bude mnohokrat lepsi. Grafika renderovana urcite bude, pouzivam editor Cinema 4D. Hudba by mohla byt MP3, pokud vse vyjde. A samozrejme mnoho novych moznosti. Doufam, ze ji uvedu do provozu co nejdrive. ;) Jag

Austin | 09.04.04 v 20:42

Tahle hra je pekna P.I.C.O.V.I.N.A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inkognito | 03.04.04 v 15:43

Poněvaď jsem spolupachatelem tohoto díla takže by jsem se asi měl vyjádřit.Chtěl bych říct že ten název vymešlej Jag,já sem jen dělal na animacích doma na svojí 386 se zanesenou myší,takže to taky podle toho vypadalo.Abych pravdu řek tak sem fakt nadával nad tou blbou hudbou(midi sou hnusný) a měl sem taky mnohem více připomínek,ale tomu bláznovi musim nechat jedno,takovejch hodin u toho sedět a programovat by jsem asi fakt neutáhnul,z toho programu sem nepochopil ani jak se dává aby věci padali dolů...Musim ale uznat že i přez pár závažnejch problémů se mi ta hra docela líbí(ještě aby ne).Já sem dělal 85% všeho co je nad 3.kolo(kromě programování),kresby,animace,nápady,ale hlavní podíl na tm má přece jenom Jag.Jeslti se neumlátíte smíchy po prvním kole a nebo to nevypnete už při menu tak mohu jen říci:PARBĚ ZDAR!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce