recenze

SUAVE: Sport-Utility Assault Vehicle Extreme!

SUAVE: Sport-Utility Assault Vehicle Extreme!

Malý, výkonný a rychlý stroj, který zničí všechno, co mu přijde do cesty a žádná překážka ho nezastaví. Toto vozidlo však na žádném autosalonu nenajdete. Jedná se totiž o bojový tank. Tak se vydejte prozkoumat okolí.
Přesto se v této obrněné schránce budete strachovat o holý život. Nepřátel je totiž mnoho…

Zničte všechno, co e vám objeví na mušce. Jedině tak máte jistotu, že jste nic nepřehlédli. V této miniaturní verzi tanku, nejspíš nějaká sportovní varianta, se budete prohánět po lokacích, kde se to hemží v první řadě nepřáteli a v té druhé zbraněmi pro váš stroj. Nepřátele vystřílejte a pak se můžete pustit zase dále. Někdy se dveře otevřou pouze za použití klíče, a tak je nutno jej nalézt. I když se dá velmi dobře na bitevní scéně působit pouze ze základní zbraní, vždy je dobré mít další v záloze. Ať už se jedná o rakety, dělo nebo plamenomet, jejich počet nábojů je omezen. Takže raději střílejte přesně. Nemusím snad zdůrazňovat, že příliš mnoho zásahů do vás znamená vaši smrt.

Opravdu povedený kousek, který nabízí dostatek zábavy, zbraní a nepřátel. Máte rádi rychlost? Vězte, že tato mašina šlape docela rychle. Nechybí ani editor pro náročnější hráče.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 16:15

tank trochu jinak


galerie

SUAVE: Sport-Utility Assault Vehicle Extreme! SUAVE: Sport-Utility Assault Vehicle Extreme! SUAVE: Sport-Utility Assault Vehicle Extreme! SUAVE: Sport-Utility Assault Vehicle Extreme! SUAVE: Sport-Utility Assault Vehicle Extreme!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce