recenze

Strutt Your Stuff

Strutt Your Stuff

Asi se opakuju, ale tohle prostě k týhle hře sedne jak slípka na vejce. Když se mě někdo zeptá, kdokoliv, co si vybavím pod větou holou "Disko 70. let", okamžitě mám před očima šílený borce s afrem nahoře, zrcadlovkama přes celý tváře, nemožný zvonáčový kvádra, blikací točící světla a píseň "A! A! A! A! stejin elájf! stejin elájf!" A právě o "staying alive" tady sakra půjde. Pump it up!
"Tak sleduj kámo. Jako elitní kouzelník s bouchačkama máš za úkol vyčistit dva rajóny zablešený vod sakra vošklivejch chlápků, se kterýma bys rozhodně na zmrzlinu nešel. Vodkráglovat je nebude snadný. Ty hoši v tom uměj chodit a tak si budeš muset dát velkej pozor, kam šlapeš. Věř tomu, že eslivá tě zmerčej, nebudeš mít moc prostoru rozbalit svoje číslo. V kufříku máš všecko potřebný, najdeš tam fajn snajperku, malý uzíčko a nějaký náplastě, až ti poteče červená. Jó a k tý uzině. Už se nám do chlebníku nevešlo volovo, tak si budeš muset nějaký posbírat od těch nebohejch duší, ze kterejch cestou vykouzlíš ležáky. Poslední co tě řeknu je, že kdo šetří má nejenom za tři, ale taky reálnou šanci to tady přežít. Tak chlape, tady máš vohoz a brejle a ukaž co umíš..."

Tahle hra vznikla jako dílo autora legendárního Streetfightera, původně měla mít tři levely. Bohužel však k dokončení třetího nikdy nedošlo a tak se musíme spokojit s tím, co je. I když to může na první pohled vypadat jako chudá blbost, opak je pravdou. Ty dva levely jsou skutečnou lahůdkou na poli zadaxové scény a když k tomu připočtete lehce ironický nádech (abych to přiblížil: krást auta se nemá, ale v GTA to prostě má svý kouzlo :-), dostanete kalbu jak prut. Vektorová, texturovaná grafika mně osobně vůbec nevadí (naopak v takovém případě vždy přepínám mozol do retro-módu), hudbu (fajn hudbu) prožijete pouze v haupt menu, během hry jen hlášky hlavního hrdiny a zvuky života (případně smrti).

Doporučuji na celé čáře!

Pozor!
Hra musí být umístěna na C:\. Takže to bude C:\Stutt

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

ztracen | 15.01.08 v 17:34

mám windows XP Profesional
a tahle hra mi prostě nejde

Ondra | 28.01.07 v 11:01

To by chtělo čestějc dávat takovýhle hry

bob_senklar | 28.01.07 v 10:44

No jo, to je osud freeware scény. Velká různorodost. Někdy získáš perfektní kousek odpovídajících parametrů (Weaponed Heads), jindy získáš dokonce víc (Driller), jindy je to úplně zabitý. Ale nám to může být fuk, protože je to všecko zadarmo! :)))

vetvicka | 28.01.07 v 08:25

Na to jakou to ma grafiku ma hra premrstene HW pozadavky...


galerie

Strutt Your Stuff Strutt Your Stuff Strutt Your Stuff Strutt Your Stuff Strutt Your Stuff

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce