recenze

Street Fighter Mugen

Street Fighter Mugen

V bojovkách jde většinou jenom o to jedno – parádně zmlátit soupeře. A sám přitom vyváznout jen s malou modřinkou na levé ruce. V dnešní hře tomu nebude jinak, neboť tu pro vás máme další mugen projekt jedné z nejznámějších mlátičkových her – Legendární Street Fighter.
Máte-li rádi tento typ her a vašimi oblíbenci jsou Ryu, Ken a spol., pak máte podstatný důvod těšit se na nainstalování dnešní gamesky.

Vyberte si z pestré škály bojovníků a vrhněte se do akce plné kopů, úderů a speciálních pohybů. Nastoupit můžete buď v týmu nebo jako jednotlivec, ale vždycky s cílem porazit soka na hlavu. Rovněž můžete to stejné provádět po boku s kamarádem. V každém kole se hraje na dvě vítězství a to si připíše ten, kdo zůstane stát na nohou. Za tímto účelem jsou tu různé kopy, rány, střely a vůbec ucelený systém pohybů, který známe z klasické Street Fighter předlohy, včetně postav. Kouzla nejsou, naštěstí, nijak zvlášť obtížná, a tak brzy vniknete do tempa hry se vší parádou.

Není žádným překvapením široké spektrum v oblasti nastavení hry. Nastavte si obtížnost, rychlost hry a další atributy dle vašich potřeb a vzhůru do boje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

NADĚJE

NADĚJE | 10.01.15 v 09:49

bojovka vypadá dobře :)

Janička1

Janička1 | 09.01.15 v 07:31

parádička

Ricky | 27.05.11 v 22:59

Diky moc

Apofis | 27.05.11 v 22:50

Zkuste to teď, dali jsme tam funkční odkaz..

Ricky | 27.05.11 v 22:44

Soubor bohuzel smazan :(


galerie

Street Fighter Mugen Street Fighter Mugen Street Fighter Mugen Street Fighter Mugen

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce