recenze

Street Fighter II - The World Warrior

Street Fighter II - The World Warrior

Pamatujete si ještě, jak jste u televize třískali do ovladače ve hře Street Fighter? Já tedy ano. A i když už je éra „her na žlutých kazetkách“ dávno pryč, myslím, že nebude na škodu nostalgicky zavzpomínat na starý dobrý Street Fighter.
Přívlastek starý je skutečně namístě, neboť grafické zpracování je tak trošku někde jinde. Věřím, že pro milovníky dříve vydaných kousků to nebude žádný problém.

Jak jsme se již v několika titulech mohli přesvědčit, Street Fighter byl především mlácení, kopání a bouchání pěstí do soupeře, dokud se neválí v prachu po zemi. Postupovalo se od jednoho borce k druhému, přičemž každý měl své specifické pohyby a kouzla. Udělat nějaký takový ten fígl bylo hezké a takřka na potlesk ve stoje. Vězte, že k žádné změně nedošlo. Opět zde bude dominovat boj, který můžete okusit v několika módech. Hrát můžete buď sami, nebo s kamarádem.

Jak již bylo řečeno, grafika je v retro styl. To dává hře kouzlo a všichni, kteří těmto kouskům holdují, budou jistě potěšeni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 22.02.17 v 16:23

no možná zahraji jen abych zjistila jaká bude hratelnost

Niko | 08.03.09 v 20:02

Street figter je bomba hlavne kdiĹľ 98 nebo jini;-)


galerie

Street Fighter II - The World Warrior Street Fighter II - The World Warrior Street Fighter II - The World Warrior Street Fighter II - The World Warrior