recenze

Strategic Oil Reserve

Strategic Oil Reserve

Olej se na Zemi stal nedostatkovým zbožím a jen vy máte to štěstí/smůlu, že vlastníte poslední zbytky této suroviny. Stáváte se dokonalým terčem všech, kteří prahnou po vašem vlastnictví a rozhodně si to nechtějí koupit, ale naopak ho zničit a s ním i vás.
Zbraní je však na světě stále dost, a tak se můžete pokusit bránit…

To je vlastně samotná hra. Pod sebou máte v zemi skryty ony „konfliktní“ barely s olejem a po stranách děla schopna střílet paprsky tak, kam si zamanete. Frekvence vysílání střel je omezená, a tak se nevyplácí bezhlavě střílet. Seshora se na vás snáší množství paprsků a jiných nepřátel, jež musíte ničit. Protože je tempo hry už zpočátku hodně rychlé, je důležitý odhad střelby. Paprsek je zničen pouze tehdy, když zasáhnete jeho počátek. V jiném případě dopadne na zem, kus ji zničí a je blíže ke zničení zásob. Při dobré mušce však můžete získat možnost alespoň částečného obnovení zničené krajiny. Jejich počet je označen číslicí pod kurzorem myši.

Začátečníci budou nejspíš nepříjemně překvapeni zběsilým nástupem, ale po čase se jim dostane do krve. Pro všechny další to může být hezké zpestřování jejich postřehu a odhadu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Strategic Oil Reserve Strategic Oil Reserve Strategic Oil Reserve

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce