recenze

Stick Warrior

Stick Warrior

Jak dlouho bude ještě toto zlo objímat nesčetné množství hektarů, které mu nepatří? Kolik nevinných lidí upadne do otroctví, jež není právě poklidnou cestou do důchodového věku. Inu, bude jich ještě dost. A proto si v roli chrabrého bojovníka musíte pospíšit, aby bylo ještě zač bojovat.
Trestání různých individuí nemajících o dobrém chování a sociálním cítění ani tušení, je tu už nějaký ten pátek. Zápletka tedy nejspíš nikterak neoslní. Jistý půvab hře dodává především nestandardní grafika.

Vypadá to, jakoby tamní prostředí někdo namaloval vodovými barvičkami (a přitom se mu to nerozpilo), což se na každém rohu rozhodně nevidí. Po jistém uklidnění svých vášní se vydáte na cestu zprovodit pár nepřátel z říše zla. Jakožto válečník se budete svižně ohánět svým mečem, skákat přes množství propastí a vůbec se aktivně vyrovnávat s rozmanitými herními prostředími. Pokud zbraň vlhne krví soupeřů, nejspíš si vesele postupujete dále až k některému z bossů. Mezi jednotlivými úrovněmi se můžete libovolně vracet a sbírat nenalezené mince. K dispozici jsou dva konce hry a něco mi říká, že to souvisí s poctivým sběrem zlatek.

Hra je zajímavá především vizuálním zpracováním, které mě osobně chytlo. Jinak se můžete těšit ze standardní hry, která rozhodně neurazí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Stick Warrior Stick Warrior Stick Warrior Stick Warrior