recenze

StarWolf

StarWolf

StarWolf a jemu podobné vesmírné střílečky si svou „zlatou éru“ odbyly už před lety dávno minulými. Mnohem častěji se však podobné tituly objevují na freeware scéně, stejně jako právě ta dnešní.
StarWolf je po dlouhé době titul, který mně osobně připomenul léta dávno minulá. Ta, kdy světu vládly teprve megahertzové procesory, a počítač byl brán v podstatě jako luxus.

Jde o klasickou vesmírnou střílečku, která je viděna ze strany. Hlavní hrdina s krycím označením StarWolf (ne, žádný 007 :), má za úkol jediné; rozstřílet vše, co se připlete pod jeho kanóny. Nepřátel je opravdu nespočet. K dispozici jsou malé vrtulníky, letadla, tanky, vesmírné koráby a nechybí dokonce ani velcí (a zákonitě silní) bossové, jejichž kořínek je level od levelu tužší. Na všechny tyto plechové potvory je náš „Hvězdný Vlk“ vybaven dvojicí zbraní; základním laserem a o dost více ničivějším kanónem, který se hodí pouze na silnější nepřátelé. Jinak je to zbytečné plýtvání…

Technické zpracování je vůbec největším nedostatkem StarWolfa. Grafika je provedena dosti jednoduchým způsobem, a výsledek není vůbec příjemný. Takový retro-styl. Hudebně je na tom titul obdobně; uvedené skladby nejsou vůbec chytlavé, natož poslouchatelné. Až na tyto nedostatky je však StarWolf zábavným titulem, který pobaví nejen pamětníky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

StarWolf StarWolf StarWolf

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce