recenze

StarGun XGII

StarGun XGII

Dobré ráno veliteli, váš soukromý vesmírný modul je připraven. Nejmodernější laserové zbraně byly instalovány a vyladěny, palivové nádrže doplněny, trysky pročištěny, centrální počítače naprogramovány, palubní koberce vyluxovány a cvičená opice-kuchař/číšník už v modulové kuchyni ohřívá včerejší svíčkovou.
Další hra, ve které zřejmě coby pilot ultramoderního vesmírného modulu zachraňujete svět. Ne že by to byla vaše práce, vy přece děláte v kanceláři, teprve studujete nebo zrovna neděláte nic, ale nikdo jiný, kdo by zvládl pilotáž tohoto stroje, už jaksi nezůstal. Buď byli všichni sestřelení (ani Tom Cruise s Top Gunem se zrovna moc nepředvedl) nebo jsou na dovolené, kde čirou náhodou žádný operátor nemá signál, takže je to zase na vás. Nevím, co by ten svět vlastně dělal, kdyby tady nebyli lidi jako jste vy. A tak si klidně letíte vesmírem, střílíte...a hergot, ono to moc nelítá. A to říkali, že vyčistili trysky. A co ty lasery? Občas to teda střílí, ale že by to byl vrchol zbrojního průmyslu se říct zrovna nedá, třeba cestou najdu nějaký lepší. S tímto pomalým krámem stejně nestíhám všechno sestřelit, tak to vypadá spíš na nějaké úhybné manévry. S tím ovšem zase nepočítala cvičená opice a moje včerejší svíčková je na perském koberci v pilotní kabině.

Abych se ale vrátil do reality a shrnul hru: jde o vcelku průměrný pokus svého druhu, raketa není zrovna moc rychlá a k výborné grafice tomu taky něco chybí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce