recenze

Starfire - Ares Assault

Starfire - Ares Assault

Vesmírná střílečka v retro stylu, rychlém tempu a s parádní hudbou během hraní. Takže, kolik Hardcore hráčů si na tento kousek troufne? Bude to pořádná laserová řežba s nepřáteli.
Vesmír – hluboké, tajemné a nebezpečné místo. Vydáte se na jeho průzkum v malé raketce a už to začíná. Řítí se na vás jedna nepřátelská loď za druhou a vy nejen uhýbáte, ale také střílíte, co to jen jde. Jednoduchá náplň, která je ovšem zabalena do výborné hudby (úplně jsem si vzpomněl na Star Wars).
Tato přímočarost hratelnost a tempo dávají hru určenou spíše pro zapálenější hráče a několik stupňů obtížnosti vám dá možnost se vyřádit na nejvyšší možnou míru (mód, ve kterém nesmíte dostat ani jeden zásah).
Systém střelby je na můj vkus zpracován trochu nešťastně – žádná automatika, ale musíte mačkat Ctrl, byť ne neustále. Dále je tu i plasma, kterou získáte delším podržením. Toto všechno vám ubírá energii, která je současně i váš život, což se mi zase na druhou stranu líbí. Je to určitá možnost strategie, nikoli jen bezhlavého střílení, protože tato energie se zase nedoplňuje tak rychle.

Hra je střižena do retro stylu a z hlediska obtížnosti rozhodně nepatří k nejlehčím. Chválím již zmiňované tempo a hudbu. Na druhou stranu bych uvítal větší rozmanitost prostředí a velmi brzy se dostaví monotónnost pramenící z toho, že zde nejsou žádné bonusy, upgrady a zkrátka jen letíte dál a dál… hlouběji do vesmíru. Trochu škoda, ale příznivce si jistě najde.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.08.16 v 08:56

vesmírná bytva


galerie

Starfire - Ares Assault Starfire - Ares Assault Starfire - Ares Assault Starfire - Ares Assault

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce