recenze

StarFighter

StarFighter

Jestliže máte rádi vesmírné střílečky, pak jste dnes na té správné adrese. Rovnou vás ale upozorňuji, že nic originálního nečekejte. Na druhou stranu ale nepochybuji o tom, že se budete bavit dobře. Oč přesně půjde vám ale prozradím v následující recenzi.
Jak již bylo řečeno v perexu, máme zde klasickou gamesku, kde nepůjde o nic jiného, než poslat dotěrné nepřátele k zemi. Tento na pohled velmi jednoduchý úkol má ovšem v sobě skryt řadu úskalí, které se vám pokusím postupně představit.

V prvé řadě je potřeba říci, že zde narazíte pouze na dva typy nepřátel. Na ten první bude většinou stačit několik dobře mířených střel a budete mít po problému. Jenže jak už to tak chodí, velmi rychle se objeví první komplikace. Nebude trvat dlouho a narazíte na nepřátelské mateřské lodě, které disponují mnohem větší silou než je běžné. Abyste tyto soupeře zneškodnili, budete se muset setsakramentsky ohánět. Většinou se budete muset dobře krýt a zpoza rohu vystřílet tolik střel, kolik jen budete moci. Zároveň mějte na paměti fakt, že kromě hlavní lodí na vás budou útočit i ty drobné. Skutečně tak nepochybuji o tom, že se slušně zabavíte.

Bohužel to je tak vše, co tahle gameska nabízí. Budete-li hodně dobří, nebude trvat ani hodinu a budete mít titul pěkně překonaný a jestli to je hodně nebo málo, bude záležet pouze na vašem úsudku. Ať se ale rozhodnete jakkoliv, závěrem vám popřeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

StarFighter StarFighter StarFighter StarFighter StarFighter