recenze

Star Wars Fleet Commander: Clone Wars

Star Wars Fleet Commander: Clone Wars

Značkový název dělá hru. Někdy to platí, jindy ne, ale v dnešní střílečce s podtitulem Star Wars nelze nic zásadního vytknout. Má však pět "H" - hravá, hratelná, hutná, hřejivá až heroická. Grafika je kvalitní, takže nejen fanoušci světelného meče - zapařte!
Motto Hvězdných válek bylo je a bude tahákem pro masy. Je zvláštní, že na freeware nebi vysvitla hvězdička "značkové" gamesky. Je dobrá?

Na freeware až moc. Chlapíci z Clickcorps si pohráli s grafikou, samotné herní menu vypadá jako z profi hry. Střílečka plná postav z filmu spočívá na jednoduchém principu. Ovládáme 3 (slovy tři) otočné věže s mohutnými děly najednou a jejich pomocí kosíme stále se generující hordy postaviček, které důvěrně známe. Velmi zajímavě je řešeno ovládání - myškou rolujeme zaměřovač směrem k cíli a pomocí kláves A-S-D "fajrujeme" z jednotlivých věží. A je to svěží, přátelé! Hraje se to velmi velmi dobře, až návykově, takže pokud máte za zády stojícího partnera (či partnerku), měli byste mu (jí) sdělit smutný fakt, že dneska nic nebude, protože pařba je pařba. Pokud jde o ostatní atributy hry, pak zvuky a hudba jsou oki oki, a vůbec - je to celé oki oki.

No neberte to! Takhle příjemně odreagovávací gamesku byste si rozhodně neměli nechat proklouznout mezi prstíky! Nedívejte se na smutný historický fakt, že většina her podle filmů je shit, stáhněte si tuto dnešní a shoot em all dříve než oni shoot you!

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

tomas | 21.10.08 v 13:21

Zdravím všechny a zároveň prosím o radu. Stáhl jsem si Quadrax jedničku a nejde mi spustit. Nainstaloval jsem to na půl roku starý Notebook. Poraďte. Díky.

----------- | 21.10.08 v 08:22

nejde mě to spustit

zdenek plsek | 24.01.06 v 15:56

je tady naky dobry??????

Linkman | 17.01.06 v 23:30

Aj debil by pochopil ze kliknutim na disketu sa prepne stranka a tam je napis DOWNLOAD kde musis mysou kliknut

Roman | 22.12.05 v 13:04

prosim ja bich potřeboval si stahnout hry do pc jak to mam udělat

Martas | 18.12.05 v 09:15

podle recenze nechapu hodnoceni 79%???


galerie

Star Wars Fleet Commander: Clone Wars Star Wars Fleet Commander: Clone Wars Star Wars Fleet Commander: Clone Wars Star Wars Fleet Commander: Clone Wars Star Wars Fleet Commander: Clone Wars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce