recenze

Star Shooter 3

Star Shooter 3

Máte rádi rychlý vesmírný deathmatch? Pokud ano tak vyzkoušejte hru se skvělou rychlostí a neuvěřitelnou hratelností! Star Shooter 3 je totiž hra, která vám tohle vše může nabídnout a je jen na vás, jestli přijmete...
Už je to celkem dlouho, kdy vyšla hra od Hippo Games s názvem Bech Shooter. Těžko říci, jak byl oblíbený, ale Hippo Games je zárukou kvality. Vždy, snad až na malé výjimky, nás překvapili skvělými hrami (hlavně co se týče hratelnosti). Podobně je na tom i Star Shooter, i když jde o krátkou hru s nepříliš velkými možnostmi, ale má deathmatch, což by mohlo zaujmout většinu hráčů. Po spuštění hry se dostanete do hlavního menu, kde máte na výběr tip hry. Můžete hrát mód pro dva hráče nebo proti počítači. V módu pro dva hráče je ovládání podobné jako u her typu Street Fighter čili A, S, D, W apod.

Ti co Streeta hráli budou určitě vědět, co mám na mysli ;) Sice je to už dlouho, kdy se série Street Fightera hrály, ale ti co hráli, nezapomenou ;) Ovládání druhého hráče je jasné – šipky a Ctrl střelba. Po vybrání módu se ocitnete na bojišti, kde na vás bude čekat jeden nepřítel a to v podobě velmi rychlé vesmírné lodě. Hratelnost je tu opravdu skvělá, můžete lítat ze strany na stranu, taktizovat, zkrátka i když vše vypadá obyčejně, dá se najít spousta možností, jak protivníka sestřelit. Každý hráč má určitou hodnotu životů, která se vyčerpá po několika zásazích. Škoda že hra nabízí jen to, co jsem popsal. Výběr prostředí, vesmírných lidí nebo více zbraní by hru mnohem vylepšilo, ale od toho je přeci pokračování. Věřím tedy, že tento díl nebyl poslední.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Daniel | 03.03.03 v 13:52

Ahoj jsem tu novej, ale myslím si že je to super internetová herna znám ju od kamošu tak zdar.!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce