recenze

Star Blaze

Star Blaze

Star Blaze je kousek, který se opravdu vydařil. Máte chuť vyzkoušet další z vesmírných stříleček, nyní opět v trošku jiném a lepším grafickém kabátu? Čeká na vás množství zbraní, vylepšení bojových robotů, pomocí kterých můžete z plechovky udělat vesmírný koráb. Nemusíte bojovat sami, pozvěte si ke klávesnici kamaráda a prostřílejte se skrz vesmírné nástrahy.
Jak jsem již naznačil, můžete hrát také ve dvou. Sami se chopte myši a klávesnici společně s druhou lodí přenechejte svému pomocníkovi. Čeká na vás vesmír plný asteroidů, nepřátelských lodí, vyčnívajících kovových panelů, ale také plný bonusů a krystalů. Posbírejte jich co nejvíc a prostřílejte se až na úplný konec každého levelu k zákeřnému bossovi. Tak jako množství předešlých nepřátel zničte i jej. Za vydělané peníze můžete nakoupit lepší motory, či silnější primární zbraně, ale také množství různých pomocných robotů, kteří budou kroužit kolem vaší lodi, upravovat štíty, popřípadě ničit všechno, co je proti vám. Dále je na výběr několik speciálních nukleárních zbraní hromadného ničení od nejlevnějších, až po nejdražší, které vyhladí všechno, co se daný okamžik nachází na obrazovce. Za zmínku stojí ještě přídavné boční kanóny, pro pokrytí prostoru nad a pod lodí. Opět zde nalezneme typy s rychlejší frekvencí střelby, zato nižším poškozením. Popřípadě jejich pravý opak. Za více peněz, více poškození. Jako vždy.

Zpracování hry je opravdu hezké. Grafika se skutečně povedla. Někdo by však možná ubral trošku barev. Výhodou je možnost hrát ve dvou. Toulky vesmírem jsou pak o něco jednodušší. Škoda, že je Star Blaze shareware. Shledávám to jedinou chybou. Tak hurá do hraní, vyzbrojte svou loď a vyzkoušejte si pár prvních levelů!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Noit333 | 04.08.07 v 16:04

tohle mám plnou a je to celkem good


galerie

Star Blaze Star Blaze Star Blaze

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce