recenze

Squares Enhanced

Squares Enhanced

Ne každý holduje střílení všeho živého, házení granátů a ničení památek z dob dávno minulých. Pro ty, kdo dávají přednost poněkud mírumilovnější relaxaci, a to i po stránce myšlenkových pochodů, je hra Squares enhanced více než jasná volba.
Čas od času se ukáže projekt, který bez masivního příběhu, grafiky, postav a zástupu bonusů dokáže zaujmout nápadem a hratelností. Čili jak praví jedno úsloví, za málo peněz hodně muziky. Otázka je, zda o tohle ještě někdo stojí.

V samotné hře se po zvolení jakéhokoli herního módu ocitáte v roli malého čtverečku, jenž neustále rotuje kolem své osy a musí požírat ostatní čtverce různých velikostí, respektive se jim vyhýbat. Každý herní styl určuje, jakou barvu smíte požírat a získáváte za ni body či nikoli. Kromě úhybných manévrů také vy sami postupem hraní navyšujete svůj obsah a vyhýbání je o to složitější. Nechybí ani varianta hry, kde musíte přežít co nejdéle je to možné. Nejtěžší je ale dle mého soudu tzv. reverse, kde je příznačně veškeré ovládání pohybu prohozeno. Nakonec dochází i na nějaký ten lehký upgrade, kdy je celá plocha vyčištěna od „zlých“ objektů a vy zůstanete naživu o pár vteřinek déle.

S ohledem na grafiku a hru jako celek, dokáže zaujmout a zabavit spíše konzervativnější hráče, kteří se chtějí jen na určitý čas pobavit bez virtuálního samopalu v ruce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Squares Enhanced Squares Enhanced

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce