recenze

Spore

Spore

Být buňkou může být zábava. Obzvlášť, když je chtěna být pohlcována svým okolním světem. Nebo, že by to bylo naopak? Tak či onak si nyní na takovou buňku můžeme zahrát. Společně s kvalitní retro grafikou, která v lecčem předčí nejen má očekávání.
Spore není komerční odrůda známé nové komerční hry (shodou okolností se stejným názvem), nýbrž předělávka klasické automatovky. Ne, nejsem na tyto hry zasedlý, pouze však na ně náhodně narážím, a tak se s vámi musím o ten zážitek podělit :).

V této hře se převtělíte do malinké buňky, která musí unikat před vysáním. Jakmile se totiž objevíte v herním poli - okamžitě se na vás vrhají zákeřní nepřátelé v podobě jakýchsi nebezpečných bacilů. Ty ovšem můžete zastřelit pomocí svých přesných střel. Po grafické stránce vás hra vůbec nenadchne - alespoň mám na mysli ty lidi, kteří mají rádi hezkou grafiku a přesné křivky. Tento nedostatek ovšem vyvažují retro ozvučení, které vám dá pocit, jako byste hráli na svých starých dobrých 486stkách. Jen škoda, že to dnes už mnoho lidí neimponuje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Spore Spore Spore Spore Spore