recenze

Spooky Castle

Spooky Castle

Strašidelný hrad, se všemi monstry, které si dokážete představit. Zombie, kostlivci, příšery z jezer, ghůlové a na další platí pouze jedna věc. Kladiva, hodně kladiv.
Proč taky ne, jsou těžká a najdete je skoro všude. Kladivo je zde také jediná zbraň, která se vám dostane do ruky, krom vašeho důvtipu. Většina levelů je totiž navržena tak, abyste se nejdříve k potřebným věcem dostali a poté mohli pokračovat dál. Kromě kladiv (většinou je hážíte), to jsou i klíče, kalhoty (pro větší účinek kladiv) a potřebné mozky, které musíte posbírat všechny, abyste se hnuli dál. K ovládání stačí šipky a potřebné klávesy, myslím, že to byly ZXC (Anglická klávesnice). Spooky Castle už očividně pamatuje nějaký ten rok, grafika je mírně zastaralá a dokonce mi část doslova bledla a kostičkovala se před očima a herní náplň také není nejbohatší. Přesto určitá přímočarost bude nadšeně přivítána mnoha hráči.
Pro začátek poradím, pro vlezení do nějakého toho levelu musíte využívat stromy a poté vstupy do sklepení. To jenom, abyste se nemotali a nevěděli, co dělat, jak se stalo mě.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Petulinda

Petulinda | 13.11.17 v 11:31

text příspěvku

Sůvička

Sůvička | 17.12.16 v 01:27

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 05.08.16 v 20:08

není to ta postava z té pohádky


galerie

Spooky Castle Spooky Castle Spooky Castle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce