recenze

Splinter Source

Splinter Source

Pravý ninja prochází tvrdým výcvikem. Musí si osvojit techniky útoku, obrany, krytí a dbát správného stravovacího režimu, čímž většina z nás ztrácí šanci na to stát se oním bojovníkem. Na konci cesty plné odříkání je psychicky i fyzicky připraven splnit jakoukoli misi, byť je sebenáročnější.
No a v tento okamžik do kůže ninji vstupuje hráč dvacátého prvního století, jenž se pokouší uspět.

Ve vojenském komplexu je ukryt tajemný objekt. Vaším úkolem je dostat se k němu přes množství vojáků, kteří jej hlídají a poté se s ním nenápadně po anglicku vytratit některým z východů. K úspěchu budou zapotřebí, jak jinak, než typicky ninjovské schopnosti a dovednosti, jako kradmé plížení, útočení ze zálohy a pohyb výhradně ve stínu budov. Postup máte relativně volný a je jen na vás kudy se vaše kroky budou ubírat, pokud si pohlídáte časový limit. Jestliže vás vojsko zahlédne a začne pálit, pak je nejlepší obranou útěk. O intenzitě odhalení a vaší viditelnosti jste informováni symboly na hrací ploše.

Hru budete často začínat znovu, neboť není právě nejjednodušší. Pokud ale máte rádi plížení se po temných zákoutích a do Stínadel mezi Vonty máte daleko, mohli byste zde najít jistou alternativu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Splinter Source Splinter Source

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce