recenze

Spider Hunting

Spider Hunting

Chtěl by být někdo pavoukem. Jen tak si lenošit, sem tam ulovit nějakou tu mouchu a pořádně se nadlábnout... Kdo se hlásí? Vidím, že je vás celkem dost. Tak pojďme na to. Dnes máte jedinečnou šanci si za pavouka zahrát a to je myslím věc, která se neodmítá:-).
Skočíme do toho rovnou po hlavě. Budete ovládat pavouka, který pobíhá po větvi a hází síť na nebohý hmyz, který pak chytá. Hmyzáků je nepřeberné množství, mouchy, komáři, vážky, motýli, mravenci a různí brouci. Jenom mi tam nějak nesedí ten hlemýžď, kterého také můžete chytit. Na to všechno máte vymezený čas. Potom se zapíšete do tabulky a svůj výkon pošlete na web. Zní to jednoduše, ale tohle všechno se vztahuje k Action módu. Mnohem lepší je však Campaign hra. Všechna kořist sice zůstává, ale vy jste na začátku slaboučký pavouček, který je rád, že uloví chromého komára a když třeba natrefíte na motýla, tak toho ani neuzvednete a takový brouk Roháč obecný vás klidně sejme:-). Aby to však nebylo tak složité, tak po každém splněném levelu dostanete pár peněz a můžete si pro svého osminohého miláčka koupit nějaké to vylepšeníčko. K mání je delší síť, svůdná květina, zámotek, elixír na posílení a rychlost, apod. Hra je prostě v tomto módu zajímavější a již nejde jenom o rychlou ruku.

Ovládání probíhá pomocí myši, všechen ten hmyz vypadá uvěřitelně - až jsem se musel namazat repelentním gelem - takže grafika OK. Hudba a zvuky se přesně k tomuto dílku hodí. Vlastně nemám vážnější výhrady. Stahujte, hrajte, lovte a bavte se!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

AdaDanjermond | 17.01.07 v 13:46

Lokutus: Gratuluji!

Marian: Tobe taky.

...az me zarazi, ze tato hra neni shareware, tento styl roztomiloucke grafiky se obvykle pouziva k tahani penez z rodicovskych kapes strategii "mamko/tatko kup mi to!" Treba Realore jsou v tom machri.

bob_senklar | 17.01.07 v 13:08

Mě se moc líbí "O krtečkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu."

UnHynek | 17.01.07 v 12:59

Když už jsme u těch mědvědů.. moc pěkná knížečka je Medvěd, který nebyl od F. Tashlina. Je to o tom, že být medvěd není vůbec na škodu! :-)

Lokutus74 | 17.01.07 v 12:29

Ne... já ani děti nemám... ale ty špeky, ty mám:-).

Marian | 17.01.07 v 12:07

... chlupaté nohy, to mne zajímá! U žen jsem něco takového hodně dlouho neviděl! :-D

bob_senklar | 17.01.07 v 11:55

Ty jsi porodil děti ve spánku? (panika!)

Lokutus74 | 17.01.07 v 11:26

Když to tak čtu, tak zjištuju, že jsem medvěd...:-)

AdaDanjermond | 17.01.07 v 06:53

No pavoukem byt nechci, oskliva jsem uz dost...

V tomhle životě jsem žena.

V mém příštím životě bych byla ráda medvěd.

Jsi-li medvěd, držíš zimní spánek. Neděláš nic jiného, než že šest měsíců v jednom kuse spíš. To bych vydržela.

Než jdeš spát, musíš se pořádně nacpat. To bych taky snesla.

Když jsi medvědí holka, tak porodíš své děti ve spánku. A ty nejsou větší než vlašské ořechy a když se probudíš, jsou z nich už správná odolná mláďata k mazlení. To bych teda určitě vydržela.

Když jsi máma medvěd, tak každý ví, že to myslíš vážně. Ten, kdo by zlobil tvoje mladé, dostane facku. A když tvoje mláďata něco provedou, dostanou taky jednu za ucho. To bych snesla.

Když jsi medvěd, pak tvůj partner OČEKÁVÁ, že ráno budeš vstávat nabručená.

OČEKÁVÁ taky, ze máš chlupaté nohy a pořádné špeky.

Ano. Myslím, že budu medvěd!


galerie

Spider Hunting Spider Hunting Spider Hunting Spider Hunting Spider Hunting