recenze

SpaceWar

SpaceWar

Také jste vždycky záviděli Luku Skywalkerovi, když se řítil světelnou rychlostí galaxiemi a ještě sem tam sestřelil nějakou tu nepřátelskou stíhačku? Vyzkoušejte si manipulaci s vesmírným korábem a braňte se lodím a meteoritům. Nechť vás provází síla.
SpaceWar není vůbec těžké pochopit. Jediným vaším úkolem je ubránit se proti meteoritům a vesmírným lodím, které kolem vás sem tam proplují. Výjimkou zde nejsou ani marťanské létající talíře. Hra je dobře graficky zpracovaná, v průběhu úrovní se vám budou měnit tapetky s vesmírnou tématikou. Lodí postupem času přibývá a jakmile se vám je podaří sestřelit, ještě nemáte zdaleka vyhráno. Loď se totiž promění v trosku, která je menší, zato pohyblivější a mnohdy se stane, že vás zaskočí a koráb rozbije. Máte celkem tři životy, jak už to v mnoha hrách bývá :).

Po celou hru vás doprovází známá znělka ze seriálu Akta X. Ačkoliv se jedná o poměrně slušnou grafiku, tvůrci nedomysleli pohyblivost lodi, a tak vám bude delší dobu trvat, než si na ovládání zvyknete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

artman | 13.07.07 v 16:39

To jsme si také mysleli, ale včera jsem zjistil, že tomu tak úplně není.. OdkO na této hře podle mých informací udělal mnohem více práce...Mark Overmars vystupuje jako spoluautor

Udělal jsem ale modifikaci a pana profesora Marka Overmarse jsem tam tedy připsal jako spoluautora.

Dany0 | 13.07.07 v 16:29

podotknu že výrobcem je mark ovemars,né nějaký OdkO!!!


galerie

SpaceWar SpaceWar SpaceWar

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce