recenze

Space Oddity

Space Oddity

Už vás nudí stále nové a originální hry a vy byste si raději zahráli osvědčenou klasiku? Pokud jste odpověděli kladně, určitě nepřehlédněte dnešní hru, která sice nepřináší nic nového, přesto se u ní budete skvěle bavit.
Jak již bylo předesláno v nadpisu, Space Oddity nepřináší téměř nic nového, což je na jednu stranu škoda, a na stranu druhou je to bohužel škoda taky. Přesto je tato hra vcelku hratelná a jen tak vás nepustí. Pojďme se na ni podívat trochu blíže.

Váš úkol je vcelku jednoduchý. Nad vaší vesmírnou lodi, která se pohybuje pouze po horizontální ose, se vznáší formace složena ze spousty nepřátelských plavidel. Samozřejmě tam jen tak nevisí, ale řádně vám zatopí střelbou laserů. Vy jste samozřejmě taky vybaveni zbraněmi, které si určitě neodpočinou ani na chvíli. Hra probíhá ve svižném duchu, tudíž se nemusíte bát, že byste se nudili. Úrovní taky není pomálu, což je jedině dobře.

Grafika hry je veskrze průměrná, někdy je ovšem velice miniaturní (lodě, atd.). Hudba si stojí dobře, ale některé zvuky jsou pokradeny z jiných her, což ovšem dává jen malé bezvýznamné mínus – který freeware vývojář má doma nahrávací studio? Celkově vzato, dnešní hra nepřináší nic nového, pouze kopíruje, ale zato je hra docela zábavná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Space Oddity Space Oddity Space Oddity

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce