recenze

Space Invaders OpenGL

Space Invaders OpenGL

Nejlepší zpracování Space Invaders, které jsem kdy hrál. Že to je troufalé tvrzení? Zahrajte si tuto akční, rychlou a vizuálně nádherně zpracovanou předělávku a uznáte sami. Ale nejen grafika je esem této hry!
Máte rádi akční a rychlé hry? Máte rádi pěknou a nápaditou grafiku? Můžete rovnou přeskočit recenzi a začít stahovat! A pokud vás přece jen zajímá, proč jsem dal této hře tolik procent, čtěte dál.

Hlavním tahounem je ovládání. Raketa se ovládá velmi dobře, žádné seky nebo cuky, tolik nevhodné právě u akčního rychlíku. Čeká vás úkol zlikvidovat veškeré nájezdníky. A že jich bude! Abyste je mohli rozsekat na patřičné kousky, můžete sbírat bonusy. Navíc se v každé misi vyskytuje mini boss, z toho máte nějaké ty body navíc. Vylepšovat můžete celou loď, ale zbraně jsou asi nejznatelnější. Jen pozor, abyste si nezničili kryt.

Hudba a zvuky se velice hodí do celkového svižného tempa. A ještě zmíním perličku. Když seberete konkrétní bonus, gamesce se změní pohled do 3D. Však uvidíte sami. Tohle si musíte zahrát!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Space Invaders OpenGL Space Invaders OpenGL Space Invaders OpenGL Space Invaders OpenGL

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce