recenze

Space Chicken

Space Chicken

Vesmírný simulátor. Co si pod tímto pojmem představíte? Z boku viděnou dvojrozměrnou arkádu odehrávající se v nepřehledném prostředí, v němž nerozeznáte černou díru od prachu? Kdepak...Space Chicken vás přesvědčí o pravém opaku!
Kde jsou ty časy, kdy se pod pojmem „vesmírná střílečka“ schovávalo něco obludného, něco jednoduchého a vizuálně moc nepoutavého. Podívejte se třeba ne dnešní recenzovaný titul jménem Space Chicken: krásná trojrozměrná grafika, skvělá hratelnost... a další deístky důvodů, proč byste měli riskovat stáhnutí přibližně tří megového archivu.

O co jde? Námět zůstal ve zcela klasické režii; ovládáte tedy vesmírný koráb, s nímž si musíte prostřílet cestu co největší tlupou nepřátel. Za každý sestřel získáváte body, sbíráte různé power-upy a na konci se vám všechno sečte a zapíše do tabulky nejlepších skóre. Takto budete hrát až do omdlení, to vám mohu garantovat. Hratelnost je totiž až neuvěřitelně návyková, což je jedině dobře. Navíc je o co stát i po stránce vizuální – grafika se svou kvalitou řadí opravdu vysoko. Vše je krásné 3D, nepřátelé se rozpadávají na prach atd. atd. Dobrý dojem navíc umocňují povedené zvuky, na nichž dokonce poznáte, jak daleko je kamera od vaší kocábky – čím blíže jste, tím je hluk motoru víc slyšet.

Co říci závěrem? Stáhnutím Space Chicken rozhodně nebudete litovat; pobavíte se, pokocháte se krásnou grafikou a na své si přijdou i vaše uši. Možná je škoda toho, že jde vlastně jen o jedno. Na druhou stranu i to jediné je tak neuvěřitelně návykové...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Linkman | 19.01.06 v 01:32

Nemastná neslanost :I


galerie

Space Chicken Space Chicken Space Chicken

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce