recenze

Space Blast

Space Blast

Další klon Space Invaders, řeknete si, stejně jako já, při pohledu na tuhle hru. Musím s vámi souhlasit, ale tento se poněkud liší. Nebude to ani originalitou (tu byste zde nenašli), ale spíše ďábelskou hratelností, která stoupá s každou další úrovní.
Koncept Space Invaders, potažmo Space Blast je velice prostinký - máte zlikvidovat všechny nepřátele, které se vznášejí nad vašimi hlavami, abyste se dostali do dalších levelů s (chvíle napětí) větším počtem nepřátel! Ačkoliv to zní jednoduše, přesto mě hry podobného typu přikovají na dlouhou dobu k židli a monitoru bez šance na únik. O Space Blast to platí dvojnásob, neboť nabízí svižnou, téměř ďábelskou hratelnost, která neustále stoupá s počtem pokořených úrovní. Škoda jen, že se hrou občas nemihnou nějaké ty power-upy, určitě by to prospěly obou stranám.

Co se týče grafického a zvukového zpracování, odvedli kluci z Kick Software slušnou práci, a tak jsou naše smysly potěšeny orgiemi. Sice trochu postaršího vzezření, ale to je věc druhořadá. Tak jen směle do toho, horda nepřátel čeká!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Space Blast Space Blast Space Blast

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce