recenze

Sovereign's Slave

Sovereign's Slave

Další akční arkáda, další hra s drakem, další dvouměsíční vývojářský limit. Dragon Shmup Competition přilákala desítky developerů, ale pouze necelá třetina z nich doběhla do cíle. Tenhle naštěstí ano.
To, že doběhl ale v nejmenším neznamená, že by měl předem vyhráno. První, s čím na vás Sovereign's Slave vyrukuje, bude na GameMaker nezvykle solidní grafika a solidní nával akce. Aby taky ne, když váš hrdina - bezejmenný červený drak - má na lidi za to, co mu za celá ta léta strávená v otroctví prováděli, políčeno ve velkém. Narozdíl od konkurence je Sovereign's Slave záležitostí alespoň průměrně dlouhou, avšak jako celek nepřispívá do žánru vůbec ničím výrazným či dokonce neotřelým. Grafika, hudební doprovod ani rozmanité šiky nepřátel sice neurazí, ale hře tak nějak chybí pověstný šmrnc.

Co napsat objevného na závěr? Sovereign's Slave není úplně na draka, ale dokážu si jen velmi těžko představit, že by u ní někdo zabil desítky, nedejbože hodiny času před monitorem. Kór když je červenec a venku je tak pěkně. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Sovereign's Slave Sovereign's Slave Sovereign's Slave Sovereign's Slave

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce