recenze

South Park: The Real Armageddon

South Park: The Real Armageddon

Zastřelte si svého Kennyho v této povedené gamesce od Pavla Kopeckého určené pro MS-Dos a probojujte se nabízenými šesti levely. Zábavná střílečka ve stylu Moorhuhn vytvořená na motivy populárního animovaného seriálu South Park je tady a čeká na to, až v ní vyzkoušíte svůj postřeh.
Nevím, jak vy - ale já jsem si pubertu prožil v době, kdy zrovna letěl seriál South Park na HBO a jiných stanicích a tenkrát se nám to děsně líbilo. Nebyl jsem sám - byla nás spousta. V té době snad nebyla hračkárna, kde by nebylo možné koupit postavičku Kennyho či Cartmana a snad každý viděl alespoň jednu gamesku na motivy tohoto seriálu - z nichž většina vznikla právě někdy kolem roku 2000. I dnešní gameska je důsledkem tehdejší minimánie kolem South Parku.

South Park: The Real Armageddon byl a je jen jednou z mnoha her ve stylu "zastřel si svého". Hlavním úkolem v této gamesce je střílení (zabíjení) Kennyho. Ačkoliv gameska běží v Dosu, tak disponuje ucházející grafikou, zvuky i hudbou a hlavně její hratelnost je na dosti vysoké úrovni.

Tato gameska zabírá pouhých 650 kB, byla vyvíjena asi jen 2 týdny a jejím autorem je tým Albisoft Pavla Kopeckého stojící za známějšími tituly jako například Řež, 7th Heaven, Nukleární Karel nebo Buřtík. Máte-li rádi South Park nebo hry ve stylu Moorhuhn, tak budete mít rádi i dnešní gamesku. Zkuste ji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

South Park: The Real Armageddon South Park: The Real Armageddon South Park: The Real Armageddon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce