recenze

Soul Blob

Soul Blob

Je libo více než originální mišmaš logické hry, akce a vertikální arkády? Pak se rozhodně pozastavte nad dnešním dílkem, které spolehlivě prověří, jestli dokážete dělat dvě věci najednou, aniž by nad vámi každou sekundou visel game over.
Jak už jsem lehce naťuknul výše, cíle hry se budou tentokrát odehrávat ve dvou rovinách. Jestli už jste někdy hráli nějakou arkádu, kde bylo největší zbraní vašeho avatara mrštně se vyhýbat, pak vězte, že dnes půjde o to samé - jenže ve dvou oknech.

Ujmete se dvou (roztomilých?) malinkých hlenovitých stvoření (Blobů), mezi kterými můžete, nebo spíše musíte, přepínat mezerníkem. Jeden z blobíků se v tu chvílí stává nesmrtelným, což je v případě nepřekonatelných, celou (půl)obrazovkou se linoucích překážek často nezbytné. Takový duch má ovšem jednu velikou a zcela logickou nevýhodu - nemůže sbírat body v podobě jakýchsi hub. Je to zajímavé, zábavné, a bohužel taky na zpřelámání prstů.

Soul Bloba doporučuji všem, kteří hledají něco neokoukaného, málokdy použitého a přitom velmi solidně hratelného, což hra plní překvapivě lehce. Jde tedy o velmi dobrou volbu jak zabít deštivé (nebo parné...) odpoledne, byť vás hra svou specifickou náročností hlavně zpočátku sem tam dosti nemile překvapí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Soul Blob Soul Blob Soul Blob

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce