recenze

Something Fishy

Something Fishy

A máme tady další sympatický titul z žánru, který bych decentně nazval "simulátor požírání se navzájem". Tak či onak, stejně jako třeba ve Feeding Frezny uvidíte něco, co se ve vašem akvárku hned tak nestane. Teda za předpokladu, že nechováte zrovna Skaláry.
Jak sami vidíte, Finské rodinné duo, tvořící především v nesmrtelném GameMakeru se v případě Something Fishy vydalo na řádně tvrdé a řádně početné bojiště. Vezmeme-li v úvahu pomyslný průměr veškeré světové freewarové produkce, patří hra už pro svou jednoduchost a návykovost jednoznačně do té lepší půlky grafu. Ovšem na druhou stranu, když ji srovnáme se sharewarovým, žánrově ale zcela dokonalým Feeding Frenzy (které jsem mimochodem před pár měsíci nepěkně podhodnotil), přijde vám najednou jako obyčejná, graficky nevýrazná čudla.

Ano, Something Fishy je geniální svou přímočarostí. Otázkou ovšem zůstává, zda po něm přátelsky sáhnout i v případě, že za rohem čeká profesionálně zpracovaný favorit s návykovostí ostřejší než chrup Žraloka Bílého... Je to na vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

cichlasoma | 02.08.06 v 03:26

nejlepčí je fish dish!

http://myfishysite.vegard2.no/

:-)


galerie

Something Fishy Something Fishy Something Fishy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce