recenze

Snowcraft

Snowcraft

Koulovačky se každoročně v zimním období stávají velice oblíbenou činností pro mnoho lidí, ale proč se nekoulovat, kdykoliv vás to napadne ? Ano! Přesně o tomhle bude následující gameska, kde koulovačky budou na denním pořádku. ;)
Máte rádi zimní sporty? Možná ano, možná ne.. Zimní radovánky, jako například koulování, má rád určitě každý. Zima už je sice na ústupu, ale my vám nadělíme tuto skvělou hru. Oč jde? O zimní koulovačku! Ovládáte tři statečné hochy, kteří misi za misí čelí větší a větší přesile. Vaše svěřence ovládáte pomocí myši. Můžete je přesouvat, a to jednoduchým chytnutím a puštěním. Čím déle pak držíte levé tlačítko, tím silnější ránu hodíte. Tak jako tak, kluka na druhé straně vyřadíte z provozu po třech ranách. Po první sněhové kouli se trochu zamotá. Po druhé spadne na zem, ale otřepe se, a jde znovu na vás. Třetí kouli však nesnese a zmizí. Bitva se odehrává na zasněžené (jak asi jinak? ;)) pláni, kterou zpestřují dva maličké kryty na každé straně. Tyto kryty jsou ovšem úplně na nic, ale vizuálně potěší. Každopádně je grafika krásná a roztomilá, stejně jako animace postav a vlastně celá hra! Super hříčka, která opravdu pobaví. Doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

kingoftheworld | 13.05.07 v 19:21

Opravdu skvela hra... Vyborne pobavi, ze zacatku velmi jednoducha, ale pak zacne prituhovat... Chce to trpelivost :)

Monty | 07.12.05 v 06:46

mně to přišlo hrozně jednoduchý, ale jinak prima :)

Adamer | 02.12.05 v 20:37

tuto hru som mal uz davno ale preintaloval som win!fakt dobre

Petr Horák | 17.01.03 v 18:34

Opravdu skvělá hříčka. Již jsem ji měl staženou, ovšem protože jsem musel zformátovat disk, tak si ji dnes stahuji podruhé. Moje hodnocení je 100 %.


galerie