recenze

Snowball Fight

Snowball Fight

Může se jakákoli 3D akce obejít bez krve, bazuky nebo solárního paprskometu? Developeři z Walaber tvrdí, že může! Hurá tedy do světa, kdy jeden přesný zásah znamená maximálně bouli na hlavě a sníh za krkem.
Ve dnešní lehce netradiční 3D řezanici, řešené primárně pro hru ve dvou na jednom PC, opravdu nevezmete do ruček rotační kulomet nebo něco podobného - nafasujete totiž plnou kapsu sněhových koulí a hurá na souseda! K tomu vám budou vesele dopomáhat bonusy všeho druhu, kterých je rozhodně víc než třeba arén. Ty se ve finální verzi objevily dvě a oběma to v animovaném 3D prostředí náramně sekne. Nebýt poměrně nešikovně řešeného ovládání a pohybu vůbec, mohlo by teď, ve stále nekončících březnových plískanicích, o něco velmi, velmi žádaného. Všichni jsme se přece jako malí smradi koulovali, ne? :-)

Audiovizuální stránka Snowball Fight je na tom o něco lépe než její herní jádro; už jsem se zmiňoval, že to málo, co je, je kompletně (snad až na ty dva koulovací panáky) v povedeném 3D plném různých animací a zimních vychytávek (můžete si např. zvolit něco jako "snow density").

Přestože se prakticky jedná o horší Bulánky, kteří vyměnili raketomet za sněhové kuličky, jedná se o ideálního kandidáta například pro soutěževé rodiny. :-) Skutečně, pokud vám jde jen o kvalitní akci, sáhněte raději po osvědčených a nesetřesitelných Buláncích, pokud o zimní radovánky, je tady třeba kvalitnější Soul Ride Virtual Jay Peak. Avšak poohlížíte-li se po obou zmíněných prvcích naládovaných do jednoho titulu, lepší alternativu než Snowball Fight neseženete...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Snowball Fight Snowball Fight Snowball Fight Snowball Fight

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce