recenze

Smoke Attack

Smoke Attack

Nemáte rádi kuřáky a přáli byste si, aby přestali s jejich nepříliš voňavou zábavou otravovat okolí? Pokud je tomu tak, máte možnost pokusit se v dnešní plné hře zbavit je tohoto zlozvyku velmi zábavným způsobem. Chcete vědět více?
Jistě znáte ten nepříjemný pocit, když jste nekuřák a někdo vedle vás někdo kouří cigarety, které jsou mimochodem velmi nezdravé. Určitě jste měli někdy nutkání dojít k onomu člověku a típnout mu jeho nejoblíbenější tabákový produkt, jelikož s ním obtěžuje okolí. Autoři této hry byli asi stejného smýšlení jako vy, a proto se rozhodli propagovat boj proti cigaretám.

A o čem to tedy je? Vy jste takové speciální odvykací komando pro kuřáky. Máte zbraň, která jim pomůže přestat, jenže jak je také známo, tomuto se lidé, kteří kouří, velmi brání, a proto se nedivte že po vás hází svoje cigarety, které vás jako zdravého jedince zraňují. Abyste ve hře každou chvíli nezemřeli díky tomu kouři, který se nachází všude kolem vás, máte možnost na modrých čtvercových místech svoje zdraví doplnit a nebo někde sebrat účinnější náboje pro svoji zbraň. Avšak aby hra nebyla tak jednotvárná a lehká, budete si někdy muset projít celou lokaci sebrat ID karty s určitou barvou a pak si pomocí nich odemknout dané dveře.

Také zde mimo kuřáků najdete jiné nebezpečí v podobě ohně, který někdy vyšlehne na některých místech v podlaze a laserů, které v určitých intervalech blokují cestu. Jak jste již asi poznali vaším úkolem bude tedy projít lokaci, vyléčit kuřáky a dostat se přes různé dveře a pasti k východu. Nyní jste již určitě natěšeni na hru samotnou, a tak bych asi měl přejít k ovládání. To je velmi prosté. Šipkami se totiž pohybujete, mezerníkem střílíte, Shiftem si zamknete směr kterým momentálně jdete, takže můžete dělat úkroky a v poslední řadě tu máme ještě klávesy 1 a 2, kterými si měníte bonus ve zbrani.

Pokud se podíváte na obrázky, které jsou tady kolem, zjistíte, že grafika se autorům velmi povedla. I hudba a zvuky jsou na stejně vysoké úrovni. Jedinou výhradu, kterou bych měl k technickému zpracování jsou návrhy lokací. Někdy totiž autoři udělali úzké chodby, do kterých se vám můžou nahrnout vyléčení kuřáci, kteří vám pak brání v cestě dále. Pokud však překousnete tento malý nedostatek a malinko větší velikost stahovaného souboru, věřím, že se vám hra bude líbit a zabaví vás na delší dobu. Přeji dobrý lov na kuřáky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

ChucK | 28.06.11 v 17:02

ahoj,prosím vás nevite ja to rozjedu na linuxu?je to moje nejoblibenejsi hra,

Eďák | 03.05.03 v 09:52

no teda nic moc

MK | 17.04.03 v 17:56

No tohle je vazne skvela hra! Uz dlouho jsem neco takoveho hledal - nekourim, ale to je celkem jedno. Nehraji tuto hru kvuli tematu, ale protoze ze mne bavi!
Moc dekuji za tuto hru, je vazne uzasna!!!

crush | 14.04.03 v 10:23

To snad ne tak vona je už hra aji proti nám....
To ne musím udělat hru pro kuřáky a budou se tam střílet protivní nekuřáci vajglovejma projektilama...hmmm to sem někde viděl... :)

Petr Drastil | 11.04.03 v 17:46

Ne nejde

Lukášek | 09.04.03 v 13:03

Jde to hrát ve dvouch????


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce