recenze

Smash the Granny

Smash the Granny

Dlouho očekávaná hra týmu Reload Games je tu! Smash the Granny, aneb jak se vypořádat s nepříjemnými a pomalými chodci. Poprvé se setkáváme s hrou, kde jsou vašimi nepřáteli chodci, kteří nechtějí zrychlit krok a brzdí provoz. Vypořádejte se s nimi!
Předem bych chtěl upozornit, že z této hry by si rozhodně neměl brát příklad někdo, kdo již vlastní řidičský průkaz či tací, kteří se chystají ho dělat. Hra má neobvyklou náplň, kterou jsem doposud neviděl, takže nám na Freegame.cz přibyl jeden unikát. Važme si ho, neboť je navíc od týmu Reload Games, který sídlí právě u nás a již má na svědomí pár povedených her. Hráli jste-li Deadly Impact nebo strategii Genesis, tak určitě víte o schopnostech týmu Reload Games.

Hra má hned několik základních úkolů, které se zdají na první pohled lehké, ale po vyzkoušení se přesvědčíte, že nebude zrovna nejlehčí hru dohrát. Prvním a hlavním úkolem je postarat se o 15 pomalých chodců, které musíte jednoduše přejet. Máte na to však jen jednu minutu a mimo to můžete občas narazit na bombu, která vás připraví o jeden z pěti životů. V každém kole je těchto bomb o několik víc a jsou lépe rozmístěné, což přidá na obtížnosti společně s vyšším počtem chodců a v každém kole. Celkem se projedete po dvou mapách, na každé třikrát.

Co by mělo dále přidat trochu obtížnosti je inteligence chodců, kteří vám nevběhnou pod kola vašeho vozidla, ale pokud budete stát před nimi, počkají, až odjedete a pak se vydají na cestu. V tomto případě však často stačí jen popojet a následovně couvnout a je hotovo. Šikovný hráč by se příliš často neměl vychylovat ze své dráhy a jezdit pouze vpřed a zpět. Pokud se pak dostane z tohoto stylu, bude pro něj hra o něco obtížnější. Naopak zkušený hráč může kličkovat mezi bombami a vychutnávat si chodce např. přesným couváním, což vám bude ze začátku připadat jako luxus. ;)

Tvůrci z Reload Games nám opět dokazují, že nás jejich hry vždy něčím překvapí a pomalu už bychom si měli zvykat na kvalitní grafiku, se kterou se setkáváme v každé jejich hře. Zvuk už na tom není tak dobře, ale signalizace po přejetí chodce se dočkáte. ;) Vaše výsledky můžete odesílat na internet a porovnat tak vaše herní schopnosti s ostatními. Hru samozřejmě doporučuji, neboť ty české mají vždy něco do sebe. ;)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

89 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Lukas | 22.09.03 v 09:49

neznate prosimvas nejake podobne stranky kde se da take stahnout plno her ktery moc nezabiraj???

Lukas | 22.09.03 v 09:48

Zdar nejde mi to spustit pri dekomprimaci mi to napise: CHYBA PRI CTENI Z DISKU!!! Rekl bych ze na Windows XP to asi nejde coz je pekne na hovno!!!

Blister | 08.09.03 v 16:41

Ostatním to jde, takže musíš hledat chybu u sebe...

Jira | 06.09.03 v 10:57

Hra mi nejde stahnout Xp hlasi vadnou komprimovanou slozku?!

borq | 01.09.03 v 19:31

tak zkus zmenit rychost v game speed vpravo nahoře. mě to jde v pohodě. na některých to asi může blbnout, ale jde to.

Repa | 01.09.03 v 18:55

me se ta hra trha ale ponekud podivnym spusobem, auto skoro nejede, chodci se skoro nehejbou ale cas bezi sakra rychle, ani nestacim dojet k prvnimu duchodci a cas je v tahu


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce