recenze

Slash The Building

Slash The Building

Máte dlouhou chvíli a hledáte něco na čem se vyřádit, ale přitom požadujete, aby to bylo na úrovni? Myslím, že jste právě objevili svoji vyvolenou hru. Chopte se svého nezničitelného meče katana a ničte jednu budovu za druhou.
Pojďme se nejprve podívat na námět hry. Je prostý, zkrátka stojíte ve městě a na vás padají různě velké budovy. Co s nima? Normální člověk by asi začal utíkat, ale vy nejste normální člověk, jste samuraj. Tasíte proto vaší katanu a bušíte do budovy hlava nehlava, dokud se nerozpadne na prach.

Při padání budovy máte na výběr dvě tři možnosti. Počkat, až bude u vás a začít do ní sekat mečem, vyskočit k ní a tím se jí více přiblížit a zlikvidovat ji ve vzduchu, anebo jen tak stát a jakmile je těsně nad vámi, jen ji tak jemně pozastavit a následně rozsekat.

Jelikož jde o klasický japonský počin, vaše postava je jen hrubě načrtnutý panák, kterého by nakreslilo i dítě po obrně, ale zbytek grafiky už vypadá opravdu seriózně. Je to zkrátka onen východní styl, který se mně osobně velice líbí. Není zde opomenuta stylová muzika, která vám zpříjemní chvíle čekání na další budovu.

Řekl bych, že je čas skončit s dlouhými řečmi a rovnou se pustit do hraní. Přeji vám hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Lokutus74 | 05.10.06 v 21:47

JJ!

KopRus | 05.10.06 v 21:25

Přesně tak, dokáže prostě něčím zaujmout a dobře odreagovat.

Lokutus74 | 03.10.06 v 22:17

Rozsekávat katanou budovy. To je šílený. Téhle hře musí člověk přijít na chuť, ale komu sedne, toho zabaví!

Unknown-face | 03.10.06 v 19:45

Oba máte pravdu,když se nudím,tak si to zahraju,rozsekám pár budov,a pak se vrátím třeba k Ranu,ale hra je báječná,a ten nápad taky.

Lokutus74 | 25.09.06 v 09:59

No jo no, já chtěl vyzkoušet, kolik toho zvládnu... taky to skóre (za to kombo) bylo macatý:-).
Jinak souhlas - na relax dost dobrý:-)!

KopRus | 24.09.06 v 22:20

Musím ti říct, že mě to celkem chytlo. Hlavně se mi líbí jak na tebe padá nějáká megatunová budova a ty ji jen tak lízneš katanou a ona se odrazí :-). Taková relaxovka jenom (teda pokud nejedeš na takové komba ;-))

Lokutus74 | 24.09.06 v 17:05

To je pytlovina:-).
Nicméně jsem dal 112-kové kombo... až mě z toho bolí ruka:-).


galerie

Slash The Building Slash The Building Slash The Building