recenze

Sky High

Sky High

Máme tu další kousek ze země vycházejícího slunce. Obvykle bývají tyto hry nadprůměrné, a tak není důvod, abychom si o Sky High měli myslet něco špatného. Takže směle do toho... oddělíme zrno od plev:-).
Vezmeme to od píky. Hra se vám spustí v okně 640x480, ale jde ji dát pomocí kláves ALT+ENTER do fullscreenu, což vřele doporučuji. Stiskněte mezerník a ozve se celkem sympatická japonská hudba. A to jsou asi tak všechna výraznější pozitiva, která tato hra nabízí, protože grafika a hratelnost na tom zrovna nejslavněji nejsou.

O co tedy v Sky High jde? Ovládáte okřídlenou postavu (asi anděl), která letí zleva doprava. Nalétávají na ní různí nepřátelé. Od ptáků, přes draky, až po podivné kreatury. Střílíte je po desítkách a stovkách a přitom sem tam z nich vypadne nějaký ten bonus, či doplňovač života. Vše se to děje celkem nenásilnou formou a ani kapka krve neukápne, proto si tuto hru mohou zahrát i ti mladší z nás.
Grafika je bohužel velice sterilní. Jak vy, tak ani oponenti nejsou vůbec animovaní. Vše vypadá až moc nanicovatě a lacině. Přiznám se bez mučení, že jsem ani na patnáctý pokus nebyl schopný zabít prvního bosse. Komu se to podaří, tak se může pochlubit do fóra pod článkem.

Sky High je veskrze průměrná záležitost, která však může na pár (desítek) minut leckoho zabavit.

stáhnout hru
Lokutus74

autor
/ Lokutus74

Skóre

63 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

carlos john | 26.11.23 v 21:48

Ahoj přátelé, chci vás jen doporučit dobré úvěrové společnosti, kde jsem dostal svou půjčku ve výši 270 000,00 EUR prostřednictvím jejich e-mailu, když jsem hledal půjčku, abych zaplatil své účty a šel dál v životě, pak mi přítel dal podrobnosti o této společnosti, které jsem kontaktováni prostřednictvím tohoto e-mailu: christharmonyloanfund@gmail.com


galerie

Sky High Sky High

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce