recenze

Skratch It!

Skratch It!

Je to vesmírná střílečka nebo není? Odpověď zní ano i ne. Hra se sice odehrává ve vesmíru, ovládáte v ní vesmírné plavidlo a střílet se tu také bude, ale přesto se tato hra od ostatních vesmírných stříleček znatelně liší. Tato originální japonská gameska s pěkným zpracováním chytne a nepustí, dostane i vás?
Skratch It! je dalším z řady zajímavých japonských nebo chcete-li asijských herních projektů jdoucích proti nekonečnému proudu předělávek všeho možného - Mariem počínaje a Sonicem konče. Koji Wada, autor mnou zde dnes recenzované hry, je podepsaný mimo jiné i za dalšími freeware gamesami jako například - OldiesGp či HoneParadise, ale asi ho nebavilo dělat jen hry něčemu podobné. Tento zkušený autor se rozhodl udělat gamesku, která bude originální a podařilo se mu to. Celá akční hra Skratch It! se odehrává v jakémsi avantgardním vesmíru plném různě vypadajících létajících objektů usilujících vám o život. Možná byste si řekli, že je to další vesmírná střílečka - jenže opak je pravdou. Vaše raketa v podobě bodákovitého kulatého útvaru střílet neumí a tak vám nezbývá, než s ní manévrovat za pomocí svého nejlepšího umu a uhýbat nepřátelům i jejich nekončící palbě. Nepřátelské objekty umí střílet velmi nevybíravě a slovo férovost neznají, někdy z nich vylítne takové množství střel, že prostě není kam uhnout a tak se alespoň musíte snažit o to, abyste dostali co možná nejmenší počet zásahů. Hlavním úkolem hry je totiž vydržet co nejdéle živí.

Hlavní devízou herního produktu Skratch It! je kromě nadměrné hratelnosti a originality především jeho audiovizuální zpracování - tedy pěkně barevná, ale sladěná grafika - připomínající hry od Kenta Cho a příjemný hudební a zvukový doprovod. To vše dělá ze hry nadmíru zábavný kousek, který rozhodně stojí za vyzkoušení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Skratch It! Skratch It! Skratch It! Skratch It!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce