recenze

Skies Infinite

Skies Infinite

Ztroskotání na neznámé planetě, spousta nebezpečí na každém rohu. Co s tím vy a váš parťák uděláte? Podaří se vám přežít a odolat všem nástrahám? Ukažte, co umíte v této slušné 2D akční arkádě.
Některým hráčům stačí zapnout nějakou tu gamesku, nepřemýšlet a pařit. Jiní ale mají raději hry s promyšleným příběhem, které dovedou pohltit a zaujmout neopakovatelnou atmosférou. Dobrých her se silnou dějovou linií tak není nikdy dost. Takový je i dnes recenzovaný titul Skies Infinite, jenž je mixem hned několika žánrů. Je to totiž arkáda plná akce, ale nechybí ani některé ty RPG prvky při vylepšování postavy.

V kratičkém intru jste vrženi do děje. Jako sympatická dívka Raichel se ocitáte na cizí planetě společně s kolegou Charem. Díky několika jednoduchým příkazům je můžete ovládat zároveň. Bez spolupráce obou hrdinů se totiž neobejdete. Cestou procházíte mnoho zajímavě ztvárněných lokací, odkrýváte další záhady příběhu díky spoustě dialogů s NPC postavami, střílíte vše co se hýbe několika druhy zbraní a získáváte zkušenosti. Vše je velmi zábavné a chytlavé. Bohužel, zklamaný jsem z rozlišení, které jinak slušnou grafiku roztažením likviduje.

Skies Infinite je ale díky skvělé hratelnosti rozhodně nadprůměrným počinem. Neměl by uniknout žádnému fanouškovi podobných her, nabízí totiž spoustu zábavy. A to je to hlavní, nemyslíte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

TTaMaNEK | 21.01.07 v 18:38

100 SKVELA HRA


galerie

Skies Infinite Skies Infinite Skies Infinite

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce