recenze

Simple Action

Simple Action

V jednoduchosti je krása. Občas tomu tak skutečně bývá. Zda se to týká i této hry si ale řekneme v následující recenzi. Pojďme si tedy probrat tuto nenápadně vypadající akci v japonském stylu, ve které si více než střílení, užijete spíše utíkání. I když i to bude záležet spíše na vás.
Co nám tedy Simple Action přináší? Když se to vezme kolem a kolem, tak vlastně nic nového pod sluncem, neboť tato hra je založena na stařičkém principu dnes již nesmrtelné klasiky Mario. Pro nás to znamená, že si zde pořádně zahopsáme a patrně ztratíme spoustu nervů u některých nepříjemných úseků. Samozřejmě zde nebudeme jen tak klidně chodit, ale čeká nás také několik nepřátel v každém kole. Na ty lze vyzrát dvojím způsobem. Buď se jim zdaleka vyhnout, nebo jim skočit na hlavu a zarazit je do země. To je ale bohužel všechno, co tento titul nabízí. Žádné bonusy ani různé druhy oponentů zde neuvidíme. Tím samozřejmě gamesa klesá prudce na ceně...

Vizuálně je Simple Action zpracován velice jednoduše. Postavičky jsou nakresleny nejjednodušším možným způsobem, který ale zase tolik nevadí. Horší je to s pozadím. Stěny jsou zde představovány bílými čárami a zbytek celého pozadí je prezentován černou barvou. Aspoň zvuk byl zvolen tou šťastnější rukou a příjemně vás hrou provází.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Simple Action Simple Action Simple Action

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce